Saša Ilić: Nikome nije prijatno da igra revanš na stadionu Partizana

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Nikome nije prijatno da igra revanš na stadionu Partizana

„Protiv BATE Borisova ne možemo ništa da izgubimo“, poručuje kapiten crno-belih

Naša kuća - naša prednost. Činjenica da se revanš četvrtog kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra u Humskoj 1 obradovala je crno-bele bar koliko i sam žreb u Nionu koji im je za rivala dodelio BATE Borisov. Jer, posle atmosfere koja je u sredu veče doslovce progutala Steauu fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana uveravaju da će im Grobari biti prednost na kakvu prvak Belorusije nije u prilici da računa na svom stadionu.

Nikome, ali baš nikome nije prijatno da igra na našem stadionu. Pogotovu revanš utakmicu za plasman u tako važno takmičenje poput Lige šampiona. Videli ste kako su nas navijači nosili protiv Steaue. I kad smo imali minus od jednog gola i kad nismo iskoristili jedanaesterac. Bili su sve vreme uz nas. Siguran sam da će opet napraviti fenomenalnu atmosferu i biti prevaga u revanšu“, poručuje kapiten Partizana Saša Ilić u izjavi za MOZZART Sport.

Prema njegovim rečima, glavni cilj (plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja je već ispunjen) sad crno-beli igraju za bonus.

Jednostavno, protiv BATE Borisova ne možemo ništa da izgubimo. Jedini pravi dobitnik iz tod duela može da bude baš Partizan. Dobili smo rivala po meri, sa kojim možemo da igramo fudbal i da pokažemo šta sve znamo. Kad smo u tome uspeli protiv ekipe kakva je Steaua, onda znači da možemo i sa Belorusima da budemo ravnopravni“.

Iskusni vezista objasnio je i kako se osećao pre žreba, koji je dodelio crno-belima večitog šampiona Belorusije.

Iskren da budem, nisam hteo Bazel i Dinamo iz Zagreba. Prve, zbog toga što su mnogo jaki, a druge zato što bi se zbog „zategnutih“ odnosa sve prebacilo na teren politike. A to nije dobro. Ovako, BATE je ekipa baš za ovu rundu kvalifikacija“, dodao je Saša Ilić.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.