Sanjao da igra za Partizan, a onda mu rekao NE!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanjao da igra za Partizan, a onda mu rekao NE!

Partizan je mogao da dobije pojačanje iz Arsenala iz Tule svojevremeno kada je Marko Nikolić želeo Mladena Kašćelana.

Bio je to prvi mandat Nikolića u redovima Partizana.

Ipak, do saradnje nije došlo, jer Kašćelan nije želeo da ostavi Arsenal iz Tule.

"Postojala je mogućnost da potpišem za Partizan. Dobio sam poziv od prijatelja iz Srbije i ponudli su mi mogućnost da dođem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Partizan. Čak sam išao i na pregovore, jer je to moj omiljeni klub. Igrao sam već tada za Arsenal i uprava me je zamolila da ostanem, čak su mi ponudili i kapitensku traku. Nisam smeo da ih ostavim na cedilu i razočaram, zato sam odlučio da ostanem u Tuli", rekao je Kašćelan u razgovoru za ruske medije.

Kašćelan danas ima 37 godina, a danas nastupa za Baltiku iz Kalinjingrada.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Želeo iz Arsenala u Partizan, pa odustao

Izvor: B92, 26.Mar.2020

Bivši crnogorski reprezentativac Mladen Kašćelan veliki je navijač Partizana i bio je želja crno-belih dok je trener bio Marko Nikolić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.