Sad je i Miloševiću jasno, vreme je za odlaske iz Partizana, ko će prvi?

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je i Miloševiću jasno, vreme je za odlaske iz Partizana, ko će prvi?

Trener Partizana je bio veoma ljut i pri vođstvu svog tima od 2:1, videlo se to na terenu, pogotovo posle druge Sadikove pogođene stative. Možete misliti kako se sada oseća, posle 2:3...

Mnogi ove sezone hvale igru Partizana, dopadljive poteze Sume, Sadika i drugova, stil igre koji forsira Savo Milošević, u odnosu na njegove prethodnike, ali sve to ne donosi željene rezultate u domaćem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampionatu.

Bilo je previše kikseva ove jeseni, bez obzira i na neke velike pobede, a Partizanove slabosti je večeras još više ogolio kruševački Napredak, koji je od 0:2, stigao do konačnih 3:2 protiv Partizana.

U prvoj reakciji posle ovog meča, trener Partizana Savo Milošević je priznao da se već mora razmišljati o nekim odlascima...





''Budimo realni, neko će morati da ide'', poručio je Milošević i potom pokušao da objasni limite ekipe koju vodi ove sezone.





''Imali smo veliki braj šansi i opet smo bili neuspešni... Posle ovoga je moj status, ali i mnogih igrača, pod velikim znakom pitanja.







Postoji mogućnost da je ekipa umorna od velikog broja utakmica, nemamo veliki fond igrača, to je jedan od razloga. Tu je i koncentracija, nema je na nivou da se rezultat održi, ima i taktičke nediscipline.







Dešavalo se da kada malo spustimo gard, imamo limit. Kad ova ekipa nije na maksimumu, ako se malo spustimo, to ode predaleko. Očigledno je da ni ja ne uspevam da rešim to'', priznao je Milošević.

Posle Haga je preuzeo odgovornost, da li bi ta odgovornost večeras mogla da se i konkretnije izrazi?

''Ja mislim da neću čekati da me teraju. Uvek sam birao u životu da ja odem pre nego što me teraju'', zaključio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.