SVE JE REŠENO: Odlučena SUDBINA Miloševića - evo da li ostaje na klupi Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 14:24

SVE JE REŠENO: Odlučena SUDBINA Miloševića - evo da li ostaje na klupi Partizana!

Sastao se Odbor za hitna pitanja.

Nekadašnji fudbaler koji je trenutno na klupi beogradskog Partizana Savo Milošević ostaće na klupi crno-belih, zaključak posle održanog Odbora za hitna pitanja, saznaje B92.net.

Milošević je prvo imao sastanak sa generalnim direktorom Milošem Vazurom, a potom se na Odboru razgovaralo o njegovom statusu.

Strateg crno-belih je ponudio ostavku, ali je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snažnu podršku čelnih ljudi i zaključak je da će ostati na čelu stručnog štaba kluba iz Humske, te će voditi ekipu u nastavku sezone.

U jednom meču, i to u Duizburgu (18.55) rešiće se ko će u četvrtfinale Lige Evrope - Sevilja ili Roma. Poznato je da su Španci „doktori“ za ovo takmičenje, pa su i blagi favoriti s kvotom 2,40, dok je kvota na Romu 3,05, a iks je 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sevilja - Roma.

Veliko je razočaranje i kod Miloševića i kod uprave Partizana nastupom, pojedinih igrača juče u Novom Pazaru, a kao konkretna reakcija posle svega navodno je zaključeno da se po hitnom postupku krene u dovođenje novog desnog beka!?

Podsetimo, Partizan je ovog leta već doveo na probu Gvinejca Abdulaja Sisea na mestu desnog beka, Milošević nije želeo da ga angažuje zbog problema sa brojem stranaca, pa je Sise završio u Novom Pazaru i juče je na debiju bio jedan od najboljih u pobedi nad crno-belima!

Takođe, treba imati u vidu da se mesecima unazad Aleksandar Lutovac pripremao da od Nemanje Miletića preuzme tu ulogu kada za to dođe potrebe, pa ispada da se sada ni u njega nema dovoljno poverenja.

Ali, da sačekamo zvanične informacije...

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Verona van de Ler, bivša svetska šampionka u gimnastici, a sada zvezda filmova za odrasle

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.