SUPERLIGA SRBIJE Partizan odložio utakmicu sa Radnikom

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE Partizan odložio utakmicu sa Radnikom

Posle Crvene zvezde, prvenstveni meč je odložio i Partizan. Crno-bele takođe očekuje najvažnija evropska bitka, samo, za razliku od šampiona, u plej-ofu Lige Evrope. Utakmica 6. kola Superlige, Radnik iz Surdulice -Partizana odložena je.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 5,60 na pobedu APOEL-a protiv Ajaksa u plej-ofu za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ligu šampiona.
Termin odigravanja utakmice biće naknadno saopšten, navode u klubu iz Humske.
Ovo je druga utakmica u šampionatu koju je Partizan odložio zbog obaveza u Evropi. Pre toga, odložen je susret tima iz Humske u Ivanjici. Partizan je trebalo da gostuje Javoru u drugom kolu šampionata.
Pre crno-belih, crveno-beli su saopštili da odlažu susret protiv Čukaričkog.
Svi mečevi biće na programu u prvim narednim slobodnim terminima.

The post SUPERLIGA SRBIJE Partizan odložio utakmicu sa Radnikom appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TADIĆ PRIČAO ZA HOLANĐANE “Novak je neverovatan, Zidan je moj idol…”

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019

Dušan Tadić je fudbaler koji je prošle sezone “zaludeo” Holanđane, šokirao navijače Real Madrida, ostavio bez teksta pristalice Juventusa… Srbin je igrač o kome se pričalo, koga su mnogi želeli u timu. On je rešio da ostane u Ajaksu. Kao “nagrada” za vernost, usledila je kapitenska...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.