STIGLA KAZNA: Ako Partizan uzme titulu, slavi bez Grobara (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA KAZNA: Ako Partizan uzme titulu, slavi bez Grobara (FOTO)

Ukoliko stanje na tabeli ostane do kraja prvenstva, eventualnom pobedom u poslednjem kolu će Partizan osvojiti titulu pred praznim tribinama.

Protest Vojvodine je urodio plodom, te je Fudbalski savez Srbije kaznio Partizan sa dve utakmice bez publike i pola miliona dinara.
Novčana kazna nije samo zbog ispada navijača protiv Vojvodine i pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘Pola Mađar, pola ustaša’, već i zbog utakmica sa Novim Pazarom, Napretkom i Crvenom zvezdom zbog kojih će tim iz Humske takođe osetiti posledice.
Partizan je trenutno prvi u Superligi Srbije a bez navijača će dočekati za vikend Voždovac i 21. maja Mladost iz Lučana. Još dve utakmice koje će crno-beli odigrati jesu protiv Radničkog u Nišu, jedino preostalo gostovanje ove sezone, kao i protiv Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije.
Kazne koje je Disciplinska komisija FSS-a izrekla jesu i za Zvezdu i Vojvodinu, takođe zbog navijača. Crveno-beli će morati da plate 200.000, a Novosađani 100.000 dinara.
FOTO: STARSPORT

The post STIGLA KAZNA: Ako Partizan uzme titulu, slavi bez Grobara (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TITULA BEZ GROBARA: Partizanov stadion zaključan do kraja prvenstva!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2017

...To praktično znači da će zbog skandiranja navijača na prvenstvenom meču sa Vojvodinom, izabranici trenera Marka Nikolića duel 35 kola protiv Voždovca, kao i onaj u poslednjem kolu protiv Mladosti, nakon kojeg bi mogla da usledi proslava titule igrati bez prisustva Grobara..Tri kola pre kraja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.