Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 21:54

STAVIO TAČKU NA SPEKULACIJE! Fudbaler Partizana se oglasio o navodima da je u vezi sa BRESKVICOM!

"Gospođicu nikada nisam upoznao, niti sam bio u njenom društvu"

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, izašla je iz duge veze sa producentom Mihailom Veruovićem Vojažom, a sada su se već pojavile spekulacije da je ušla u novu romansu i to sa fudbalerom Partizana Filipom Stevanovićem (detaljnije čitajte OVDE).

Ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ubrzo zatim mladi fudbaler oglasio i demantovao ove glasine.

- Poštovani, povodom informacije koja se pojavila, o mojoj navodnoj vezi sa gospođicom Anđelom Ignjatović, alias Breskvica, ovim putem izričito demantujem svaku povezanost sa gospođicom koju nikada nisam upoznao niti bio u njenom društvu. Ovim demantijem želim da stavim tačku na sve dalje spekulacije - poručio je Stevanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.