STANOJEVIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Trener Partizana otkrio koji igrač je bio X faktor

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 00:10

STANOJEVIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Trener Partizana otkrio koji igrač je bio "X" faktor

Parni valjak blizu plasmana u narednu fazu takmičenja.

FK Partizan savladao je Spartu iz Praga na gostovanju sa 1:0 (0:0) u prvom meču šesnaestine finala Lige konferencija. Svoje utiske nakon susreta izneo je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

- Zadovoljni smo trijumfom. Bila je ovo jedna tvrda i teška takmičarska utakmica. Dobro smo isparirali i zasluženo pobedili - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Stanojević, a onda se osvrnuo da ulazak Marka Jevtovića u igru:

- Morali smo tako, trebala nam je snaga u sredini. Generalno, možemo biti zadovoljni. Idemo utakmicu po utakmicu, za dva dana igramo sa Radničkim i već se okrećemo tom meču.

Podsetimo, revanš susret na programu je 24. februara od 18 časova i 45 minuta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.