STANOJEVIĆ POLUDEO NA ZAPOSLENE U PARTIZANU: Za ovaj SKANDAL neko mora da odgovara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 19:50

STANOJEVIĆ POLUDEO NA ZAPOSLENE U PARTIZANU: "Za ovaj SKANDAL neko mora da odgovara!"

Crno-beli upisali novi trijumf.

Partizan je prema očekivanju savladao Novi Pazar i upisao 10. uzastopnu pobedu u prvenstvu Superlige, zadržavši 6 bodova zaostatka za večitim rivalom sa Marakane.

I pored toga, trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je vidno nezadovoljan posle meča. Ne zbog svojih izabranika, za koje je imao samo reči hvale, već zbog izuzetno lošeg terena i uslova za igru.

- Momci su opravdali poverenje. Po ovakvom vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i za mene iznenađujućem terenu, mora neko da bude odgovoran što je bio tvrd i loš teren. Jer se mnogo uložilo u to, teren nije bio adekvatan za igru, a imamo grejače, mora svako da snosi odgovornost - rekao je vidno revoltirani Stanojević za TV "Arena sport".

Osvrnuo se šef struke Parnog valjka i na sam tok meča:

- Što se tiče utakmice prezadovoljan sam, Pazar je organizovan, čvrst, nisu nam do vodećeg gola dozvoljavali da uđemo u šesnaesterac - istakao je Stanojević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.