STANOJEVĆ ISPUNIO OBEĆANJE: ON će biti prvo pojačanje Partizana, ali ni to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 07:31

STANOJEVĆ ISPUNIO OBEĆANJE: ON će biti prvo pojačanje Partizana, ali ni to nije sve

Sve je spremno za potpis.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da će Partizanova deca biti najveći kandidati za ojačavanje igračkog kadra koji je zatekao pošto se vratio u Humsku. Tako će izgleda biti i u praksi, pošto bi crno-beli dres trebalo da zaduži Jovan Vlalukin (21) iz Metalca, piše Telegraf.

Valukin je dete Partizana i igra na poziciji deficitarnog desnog beka, gorućeg mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u odbrani kluba iz Humske. Prošao je kompletnu omladinsku školu crno-belih, ali nije dobio šansu u prvom timu.

Našao se zatim u Metalcu za koji je minule sezone odigrao 12 mečeva u Prvoj ligi Srbije, a status mu se ove sezone znatno popravio. Imenovanjem Žarka Lazetića na mestu prvog trenera, odnosno Dražena Bolića kao prvog pomoćnika, mladi fudbaler je postao standardan u Superligi, jer je sa pomenutim trenerima sarađivao i u omladinskoj školi, ali i u Teleoptiku.

Mladi desni bek je vezan ugovorom za Metalac do juna 2022. godine, ali to neće biti prepreka za Partizan, a Valukin će imati status bonus igrača, koji je bio problem dojučerašnjem treneru Savu Miloševiću.

Očekuje se da ugovor sa Partizanom takođe potpiše još jedan povratnik, isksuni desni bek Aleksandar Miljković (30).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.