STANKOVIĆ POSLE DERBIJA KRITIČAN: Zašto protiv Partizana igramo unazad? To nije naša igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 19:31

STANKOVIĆ POSLE DERBIJA KRITIČAN: Zašto protiv Partizana igramo unazad? To nije naša igra

Bura derbi u Humskoj.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je donekle zadovoljan dešavanjima na 163. večitom derbiju na kojem su crveno-beli stigli do boda, 1:1 i zadržali osam bodova prednosti.

Zvezda je dobro krenula u ABA ligi, baš kao i Mornar, koji večeras (20.00) gostuje u Beogradu. Barani imaju velike ambicije i ne kriju ih, pa se očekuje zanimljiv meč. Zvezda je, naravno, favorit - kvota na keca je 1,25, a na dvojku 4,40. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Zvezda - Mornar.

- Poklonili smo prvi gol, ali smo smogli snage da idemo dalje. Zadovoljan sam pojedinim delovima igre, ali smo brzo primili gol.

Nije se Stanković libio ni da nabroji stvari koje mu se nisu dopale.

- Ima dosta stvarti kojima nisam zadovoljan. Morali smo da iskoristimo to što smo u dobroj formi. Derbi vuče odgovornost, dosta pasova smo igrali unazad. Postojao je strah od odgovornosti, a ja nemam problem da neko pogreši. Dobro, derbi vuče neke stvari, pa smo tako igrali. Moglo je, ne daj Bože, da bude i 2:0, 3:0, mi smo takođe imali šanse. Pogodili smo stativu, Dijego Falćineli je imao šansu glavom - ocenio je Stanković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.