SREĆAN ROĐENDAN BRAĆO: Partizanu stigla čestitka iz Moskve, Ostoja najavio svečanost

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 17:39

"SREĆAN ROĐENDAN BRAĆO": Partizanu stigla čestitka iz Moskve, Ostoja najavio svečanost

Sa pet dana zakašnjenja.

SD Partizan danas slavi 78. rođendan, ali centralna svečanost na kojoj će se dodeliti nagrade najboljim sportistima Partizana u protekloj godini održaće se tek u ponedeljak.

To je danas na Tviteru objavio i prvi čovek JSD Partizan i KK Partizan Ostija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mijailović.

- Svim članovima crno-bele porodice, svim navijačima i poštovaocima našeg Partizana, čestitam 78. rođendan! Svečanost u Klubu sportista tokom koje ćemo nagraditi najuspešnije pojedince i kolektive u JSD Partizan, biće održana u ponedeljak, 09. oktobra - napisao je Mijailović.

Među brojnim čestitkama koje Partizan dobija sa različitih strana, izdvojila se ona iz Moskve, od tamošnjeg velikana CSKA koji je čestitku poslao na srpskom jeziku.

Срећан рођендан браћо! ⚫️⚪️ https://t.co/2m2usbzV0J

— CSKA Moscow (@cskabasket) October 4, 2023

''Srećan rođendan, braćo'', piše na zvaničnom nalogu CSKA na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizanu stigla čestitka iz Moskve! Srećan rođendan, braćo!

Izvor: 24sedam.rs, 04.Okt.2023

CSKA, fudbalska i košarkaška sekcija, i na ovaj način je pokazao svoju veličinu, potvrdivši još jednom da su dva kluba mnogo više od sportskih rivala

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.