SRBIN MENJA SRBINA: Nikolić seda na klupu umesto bivšeg trenera Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:16

SRBIN MENJA SRBINA: Nikolić seda na klupu umesto bivšeg trenera Partizana

Nije mu nepoznat ruski fudbal.

Srpski trener Slaviša Jokanović dobio je otkaz u moskovskom Dinamu, a kao njegov naslednik pominje se Marko Nikolić. Klub iz Moskve večeras je zvanično saopštio da je Jokanović smenjen, posle manje od godinu dana saradnje.

Bivši igrač i trener Partizana nije opravdao očekivanja čelnika Dinama, pošto je klub posle 27. kola tek sedmi na tabeli ruskog šampionata. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kap koja je prelila čašu i potpisala otkaz Srbinu je današnji ubedljivi poraz ekipe od Ahmata sa 3:0. Jokanović se posle meča nije pojavio na konferenciji za novinare, a iz kluba je rečeno da će na sledećoj utakmici ekipu voditi novi trener.

Jokanović je na klupi Dinama seo u junu prošle godine, vodio je ekipu na 37 utakmica i ostvario 16 pobeda, uz osam remija i 14 poraza.

Kako je javio ruski "Sport Ekspres", u Dinamu nisu sedeli skrštenih ruku, već su odmah našli Jokanovog naslednika, i to njegovog zemljaka i bivšeg trenera Partizana, Marka Nikolića.

Inače, prethodnih dana pominjalo se da bi Nikolić mogao da se vrati na klupu Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.