SPREMNA NA SVE Sandra Partizan Dovedite Lolu i bice seksa na Farmi

Izvor: medio.rs, 30.Jan.2016, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMNA NA SVE Sandra Partizan Dovedite Lolu i bice seksa na Farmi

Starleta Sandra Partizan obećala je organizatorima "Farme 7" da će imati seks pred kamerama ako u rijaliti uđe i fudbaler Lola Smiljanić.

Sandra je dobila ponudu da učestvuje u novoj sezoni rijalitija, a izvori iz produkcije kažu da je spremna na sve! Čak i da ima seks pred kamerama, ali samo s fudbalerom Lolom Smiljanićem, za kog je čula da je dobar u krevetu.

Lola je zaveo do sada Anabelu Atijas, Dejanu Živković, Kaju Ostojić, Tijanu Ajfon, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Šaviju i mnoge druge.

- Sandra je pristala da se skine pred kamerama kad god bude trebalo jer joj to nije problem. Ali hoće seks samo s jednim muškarcem na kog je bacila oko, s Lolom Smiljanićem. Organizatori su joj u startu rekli da on verovatno nikad ne bi pristao na tako nešto, pa se ona razločarala. Međutim, producenti su sigurni da će ona prmeniti stav i da će ipak imati seks i s nekim drugim muškarcem ukoliko joj se dopadne - tvrdi izvor.

Starleta, s druge strane, tvrdi da još nije ni odlučila hoće li ući na Farmu.

- Pozvao me drug koji radi tamo, ali još nismo postigli nikakav dogovor. Kad budem znala sto posto da li ulazim, znaće se - rekla je Sandra.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Farma

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.