SPREMA SE BOMBA U PARTIZANU? Vraća se reprezentativac Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 22:51

SPREMA SE "BOMBA" U PARTIZANU? Vraća se reprezentativac Srbije

Španci pišu...

Reprezentativcu Srbije i košarkašu Baskonije Vanji Marinkoviću ističe ugovor sa klubom na kraju ove sezone. Da li je vreme da Vanja ponovo obuče crno-beli dres?

Pojedini španski mediji već neko vreme pišu o povratku Vanje Marinkovića u Partizan. Međutim, Baskonija je rešena da sa njim produži saradnju. Španci su trenutno takođe nadomak dogovora sa Majkom Kocarom, a kontakti definitivno postoje i sa Tadasom Sedekerskisom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Cela priča se komplikuje budući da "Encestado" javlja da će Baskonija jako teško uspeti da zadrži našeg reprezentativca usled nekoliko zainteresovanih Evroligaških timova, koji za sada nisu imenovani. Podsetićemo na to da je Vanja nastupao u dresu Partizana u periodu od 2013. do 2019. godine.

Vanja Marinković ove sezone beleži 10.7 poena u proseku na utakmicama Evrolige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.