SPEKTAKL NA TRGU REPUBLIKE: Bokseri Zvezde savladali Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 00:36

SPEKTAKL NA TRGU REPUBLIKE: Bokseri Zvezde savladali Partizan

Crveno-beli slavili sa 10:8.

Bokseri Crvene zvezde savladali su večeras Partizan 10:8 u spektakularnom večitom derbiju na Trgu republike u Beogradu, prvom posle 26 godina.

U prisusustvu brojnih bokserskih legendi na čelu sa Tadijom Kačarom, kao i predsednika OKS Božidara Maljkovića i člana MOK-a i predsednika Svetske rvačke federacije Nenada Lalovića, viđene su sjajne borbe kao dokaz da se boks vratio na veliku scenu.

Pobede za Zvezdu ostvarili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Nemanja Gavrilović (60 kg), Nenad Jovanović (64 kg), Damijan Grmuša (69 kg), Sandro Poletan (75 kg) i Milosav Savić (91 kg), a za Partizan Omer Ahmetović (52 kg), Strahinja Karabegović (69 kg), Saša Milovac (81 kg) i Dušan Veletić (91+ kg).

- Prezadovoljan sam kako je sve ispalo. Srbi vole boks. Okupili smo odlične borce iz cele Srbije, koji su zaista ostavili srce na Trgu republike. Idemo dalje, sve za dobrobit srpskog boksa - istakao je Nenad Borovčanin.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.