SPANULIS OPET ZABIJA NOŽ U LEĐA OBRADOVIĆU: Grk odvodi Partizanovog igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 09:16

SPANULIS OPET "ZABIJA NOŽ U LEĐA" OBRADOVIĆU: Grk odvodi Partizanovog igrača

U Grčkoj o tome mnogo pričaju.

Poznata je činjenica da je grčki košarkaš Vasilis Spanulis "zabio nož u leđa" Željku Obradoviću kada su sarađivali u Panatanaikosu, jer je prešao u redove najvećeg rivala Olimpijakosa.

Sada se pojavila informacija da bi sledeće sezone za tim koji trenira Vasilis Spanulis - Peristeri trebao da zaigra košarkaš Partizana Tristan Vukčević.

Το No42 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << του NBA draft2023, Tristan Vukcevic της Partizan θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Περιστέρι! Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει πλάνο δανεισμού για τον 20χρονο (2μ13) και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει κάνει τις κινήσεις ώστε να είναι εκείνη που θα τον αποκτήσει.

— Sh⭕t Vetakis (@TheShot71) July 15, 2023

U pitanju bi bila pozajmicu na godinu dana, ali to je naravno pod uslovom da se Vukčević ne izbori za ugovor u Americi, gde trenutno igra za Vašington u letnjoj NBA ligi.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.