ŠOK U HUMSKOJ: Partizan ostao bez 113.000 evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 17:12

ŠOK U HUMSKOJ: Partizan ostao bez 113.000 evra!

Zna se i razlog.

Iako je prvobitno planirano da bude rešenje na duge staze, Goran Zakarić je u Humskoj ostao samo godinu dana. A prilikom rastanka sa Partizanom dobio je i - otpremninu.

Kopenhagen je stigao i prestigao prednost Bašakšehira iz prvog meča i izborio se za duel s Mančester Junajtedom u četvrtfinalu Lige Evrope večeras (21.00) u Kelnu. Đavoli su veliki favoriti s kvotom 1,25, dok je dupla šansa X2 3,95. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Mančester Junajted - Kopenhagen.

Budući da je odradio samo trećinu ugovora (papiri ga vezivali do juna 2021) i da je prošlog leta sklonjen iz ekipe, na osnovu odluke Sava Miloševića, krilni vezista je raskidajući saradnju sa crno-belima dobio novac u iznosu od oko 113.000 evra.

To je pokazao Finansijski izveštaj kluba iz Humske 1 za prošlu godnu, u kome se navodi da su ukupni gubici crno-belih po osnovu prodaje i prevremenog raskida saradnje sa igračima u poslovnoj 2019. iznosilli 36.258.000 dinara, odnosno oko 307.000 evra, a da se najveći deo (15.749.000 dinara, odnosno oko 113.000.000 evra) odnosi baš na raskid ugovora sa Goranom Zakarićem. Nije navedno koji igrači su još u pitanju, mada se pretpostavlja da su neki od njih Mark Valijente, Juri Vakulko, Gabrijel Enake...

Podsetimo, bivši fudbaler sarajevskog Željezničara stigao je u redove crno-belih tokom leta 2018. u poslu vrednom 150.000 evra, bio je standardan pod palicom tadašnjeg trenera Zorana Mirkovića, ali je izgubio status kod Miloševića, da bi po odlasku iz redova Parnog valjka nekoliko mesecu boravio u rumunskoj Univerzitatei iz Krajove, da bi početkom ove godine potpisao za banjalučki Borac.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.