SLABO NA STARTU: Partizan poražen u prvom kolu ANGT turnira

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 13:48

SLABO NA STARTU: Partizan poražen u prvom kolu ANGT turnira

Crno-bele čeka duel protiv večitog rivala.

Košarkaši Partizana poraženi su u prvom kolu grupe A ANGT kvalifikacionog turnira Evrolige sa 73:64 (14:20, 13:17, 14:19, 23:17) od Next Generation tima. Crno-beli od 17 časova igraju protiv večitog rivala Crvene zvezde u drugom kolu.

Crno-beli su vodili samo tokom prve četvrtine, ali je već u tom periodu Next Generation tim stekao prednost koju je dodatno uvećavao i u jednom trenutku tokom treće četvrtine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao i 21 poen vođstva. Partizan je do kraja meča samo uspeo da ublaži poraz.

Najbolji u Next Generation timu bio je Omer Suljanović sa 15 poena i 10 skokova, Vasilije Todorović je postigao 14 poena, a David Mirković je uz 12 poena dodao i 10 skokova. Partizan je predvodio Savo Drezgić sa 23 poena, 10 skokova i sedam asistencija, a dabl-dabl je imao i Stefan Plisnić sa 12 poena i 11 skokova.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Topić prejak za vršnjake iz Valensije, juniori Partizana poraženi na startu evroligaškog turnira

Izvor: Danas, 31.Mar.2023

Na startu kvalifikacionog turnira Evrolige za juniore, košarkaši Crvene zvezde dominantni protiv Valensije (84:71), dok su njihovi vršnjaci u dresovima Partizana izgubili od tima Peterija Koponena (73:64).

Nastavak na Danas...

ZVEZDINI KLINCI UBEDLJIVI U DERBIJU: Partizan bez ikakve šanse!

Izvor: HotSport.rs, 31.Mar.2023

Rutinska pobeda! Juniori Crvene zvezde savladali su vršnjake iz Partizana, 89:73, u drugom meču Evroliginog Next Generation turnira koji je na programu u Beogradu. Lako su crveno-beli opravdali ulogu favorita i od početka dominirali na terenu. Tako su došli do druge pobede iz dva meča s obzirom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.