SLABA VAJDA OD MONAKA: Žalgiris slavio u Kaunasu i opasno se približio Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 20:01

SLABA VAJDA OD MONAKA: Žalgiris slavio u Kaunasu i opasno se približio Partizanu

Velika gužva u borbi za top 8.

Košarkaši Žalgirisa savladali su Monako (79:70) u 31. kolu Evrolige i ovim trijumfom su se izjednačili sa Baskonijom na osmom mestu. Pa su te dve ekipe na samo pobedu zaostatka od Partizana.

Ipak, treba istaći da crno-beli imaju bolji međusobni skor u odnosu na oba pretendenta i Baskonija i Žalgiris samo u slučaju boljeg skora mogu da prestignu tim Željka Obradovića.

Što se tiče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča u Kaunasu, domaći su od samog starta krenuli silovito i već u ranoj fazi stekli dvocifrenu prednost. Da nije bilo raspoloženog Motejunasa u uvodnom kvartalu verovatno bi ta razlika bila i veća.

Tim iz Kneževine je uspevao u nekoliko navrata da se spusti na pet poena zaostatka, ali su svaki put domaći te nalete odbijali i na kraju su zasluženo slavili.

Brazdejkis je bio najefikasniji igrač meča sa 22 poena. Kod Monaka je Motejunas imao 13 poena.

Žalgiris do kraja regularnog dela takmičenja igra protiv Valensije i Makabija na svom terenu i Bajerna u gostima. Drugi Partizanov suparnik, Baskonija prvo dočekuje Fenerbahče i Asvel, dok u poslednjem kolu igra sa Olimpijakosom u Pireju.

Crno-beli posle meča sa Realom u Areni, idu u goste Monaku, pa u Beograd dolazi Panatinaikos.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.