SL - Spartak produbio krizu Partizana, Radnički nastavio po starom u Zemunu! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Spartak produbio krizu Partizana, Radnički nastavio po starom u Zemunu! (video)

Subotičani odneli čitav plen iz Humske nakon preokreta.

Fudbaleri Spartaka napravili su veliko iznenađenje pošto su u 27. kolu Superlige Srbije savladali Partizan u Beogradu sa 3:1.

Domaćin je na odličan način otvorio susret pošto je u uvodnim minuta zapretio preko Zakarića.

Terensku inicijativu materijalizovao je Rikardo Gomeš koji je savladao Ostojića sa penala u devetom minutu meča.

Radost Partizanovih fudbalera trajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tek devet minuta jer je toliko bilo potrebno Stefanu Denkoviću da savlada Stojkovića sa ivice kaznenog prostora i donese svom timu izjednačenje.



Ređali su se potom napadi oba tima u vrlo otvorenoj igri sa obe strane, ali se nakon dva peha za trenera "Parnog valjka" Žarka Lazetića na odmor ipak otišlo rezultatom 1:1.

U drugom poluvremenu usledio je pravi šok, Dejan Đenić je iskoristio gužvu u kaznenom prostoru Partizana i matirao Stojkovića u 50. minutu meča.

Tri minuta kasnije Denković je pogodio prečku, pa je Partizan imao dosta sreće tom prilikom.

Domaći fudbaleri su nakon toga krenuli na sve ili ništa, ređale su se prilike Kosovića, Gomeša i Zakarića, a odličnu priliku u prvom minutu naoknade imao je Nikolić koji je gađao tik preko prečke gola Spartaka.

Sve promašaje kaznio je Nemanja Obradović u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Na meču koji je takođe počeo u 15 sati, Radnički iz Niša je nastavio sa odličnim rezultatima u novoj sezoni pošto je savladao Zemun u gostima rezultatom 1:0.

Čovek odluke u Gornjoj Varoši bio je Raša Pankov u 84. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma bez Kolarova doživela težak udarac! (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019

Liga šampiona sve dalje za Rimljane....U prvoj večerašnjoj utakmici 27. kola italijanske Serije A, SPAL je na svom terenu savladao Romu sa 2:1, pa se ekipa Klaudija Ranijerija udaljila od četbrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona...Gosti su večeras bili oslabljeni neigranjem našeg reprezentativca...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.