SKANDAL U CRNOJ GORI! Gol bivšeg špica Partizana digao buru i u UEFA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 21:51

SKANDAL U CRNOJ GORI! Gol bivšeg špica Partizana digao buru i u UEFA (VIDEO)

Veoma sumnjivo...

svake godine isplivaju utakmice za koje se ispostavi da su bile nameštene, postoje i one "sumnjive" koje okupiraju javnost u Srbiji i Balkanu, a jedna slična situacija nam stiže iz najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Crnoj Gori gde su Mladost iz Podgorice i Dečić odigrali prvenstveni duel gde je gostujući tim slavio rezultatom 3:0.

Možda ništa ne bi bilo sporno da se na društvenim mrežama nije pojavio snimak prvog gola, koji je za Dečić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigao bivši napadač Partizana - Bojan Matić. Posle akcije po levoj strani, kada je Pjeter Ljuljduraj probio odbranu Mladosti i ušao u kazneni prostor, a onda i uputio asistenciju za srpskog centarfora, štoper protivničkog tima Ceklić je poskočio u stranu i tako lopti dozvolio da završi u mreži. A to baš i nije trebalo da uradi.

Crnogorska sklanjalica... pic.twitter.com/cgfQCyPFod

— FantomBeograda (@FantomBeograda) February 28, 2024

I golman je ovde bio "sumnjiv", jer na društvenim mrežama se priča i o tome što je povukao ruke jer nije bio toliko precizan udarac. Na kraju je Dečić u poslednjim minutima uspeo da postigne još dva gola, pa je tako slavio pobedu rezultatom 3:0.

Kako su pojedini mediji preneli, ovaj gol bi morao da bude pod lupom UEFA koja je recimo reagovala zbog prijateljskog meča Jedinstva sa Uba i ekipe Prve Iskre. Disciplinski sud je doneo svoju presudu, usledila je žalba beogradskog tima, koji je bio drakonski kažnjen, ali je ona i zvanično odbačena, odlučeno je u ponovljenom postupku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Skandal u Crnoj Gori – pustio gol, pa odmah zamenjen VIDEO

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 10:51

Reakcija fudbalera crnogorske Mladosti Zvonka Ceklića u meču sa Dečićem obišla je region...Ceklić se bukvalno sklonio posle udarca Bojana Matića kod prvog gola gostiju u pobedi od 3:0...Igračima Mladosti je u finišu prvog poluvremena "koncentracija pala", tako da su gosti imali otvorene prilaze...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.