ŠIFRA FUENLABRADA: Janković potpisuje za Špance, pa dolazi u Partizan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIFRA FUENLABRADA: Janković potpisuje za Špance, pa dolazi u Partizan (FOTO)

Kraj višemesečne sage.

Stefan Janković je od juče slobodan u izboru nove sredine. Više dileme nema da će karijeru nastaviti u Partizanu, ali će pre toga potpistati ugovor sa španskom Fuenlabradom!?

PARTIZAN PUNI KASU! Murinjo donosi OZBILJNU sumu novca Partizanu (FOTO)

GROBARI ĆE BITI ODUŠEVLJENI: Partizan dobio DVORANU!

Prema saznanju Monda, Fuenlabrada dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jankovićevu dokumentaciju iz FIBA, koja omogućava njegovo nesmetano registrovanje za taj španski klub, i to u svojstvu slobodnog igrača. Odmah posle tog potpisa, on će i formalno biti pozajmljen Partizanu.

Janković se praktično već priključio crno-belima i zvanično licenciranje očekuje se u najkraćem roku, posle srede i povratka ekipe sa gostovanja Valensiji u 3. kolu Evrokupa. Njegov debi pred crno-belim navijačima najverovatnije će biti 26. oktobra kad Partizan u okviru petog kola ABA lige dočekuje Zadar u "Pioniru"

Ovim epilogom završena je jedna od dužih košarkaških transfer epizoda na ovim prostorima.

Crvena zvezda mts od starta je isticala da Janković nema pravni osnov da napusti klub i ukazivala na to da će za njega morati da bude uplaćeno obeštećenje od 200.000 evra, ali je košarkaš ipak dobio raskid i slobodu da samostalno bira novu sredinu, a to će biti Partizan, preko Fuenlabrade.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.