SAVO ODABRAO FORMACIJU: Evo ŠTA se dešava na pripremama Partizana PRED meč s PRVOLIGAŠEM (+LINK za lajv)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 08:50

SAVO ODABRAO FORMACIJU: Evo ŠTA se dešava na pripremama Partizana PRED meč s PRVOLIGAŠEM (+LINK za lajv)

Vredni bez obzira na vreme.

Nimalo lepo vreme nije dočekalo fudbalere Partizana za popodnevni trening u petak.

Ne samo da je temperatura znatno pala, već je kiša juče remetila svaki plan i uvlačila se igračima u kosti tokom 90 minuta.

Dan pre utakmice sa ekipom FK Mladost iz Lučana, crno-beli su radili tehničko- taktički trening niskog i umerenog intenziteta.

Prvi deo - dve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipe u formaciji 1-4-2-3-1 sa cirkulacijom lopte i otvaranjem napada iz zadnje linije.

U nastavku igra u istom prostoru sa tri dodira, napad kroz obeležene koridore i ulazak u slobodnu završnicu 3 na 1.

Drugi deo 11 na 11(igra 7+) na dva mala i jedan veliki gol, zahtev korekcija prostora po širini i pokrivanje pasivne strane u defanzivi.

Utakmicu FK Partizan – FK Mladost Lučani možete pratiti uživo na zvaničnom Jutjub kanalu (klikom na OVAJ link) kluba danas od 18 časova.

Siti je ostao bez Premijer lige, ali je već uzeo Komjuniti šild i Liga kup, a sad ide i na FA kup. Večeras (20.45) igra polufinale ovog takmičenja na Vembliju sa redovnom mušterijom Arsenalom koji je nominalni domaćin. Dvojka je 1,40, a kec na Arsenal čak 7,75.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Mančester Siti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.