SAŠA ILIĆ OVIM REČIMA OBRADOVAO GROBARE: Vratiću se u Partizan! To je moj klub

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:35

SAŠA ILIĆ OVIM REČIMA OBRADOVAO GROBARE: Vratiću se u Partizan! To je moj klub

Prati dešavanja u klubu.

Trener CSKA Sofije Saša Ilić u razgovoru za Meridian sport dotakao se nedavno završene sezone u srpskom fudbalu i učinka, njegovog bivšeg igračkog kluba, Partizana.

Crno-beli su imali najlošiju sezonu u proteklih 30 godina, pošto su je završili bez trofeja i na četvrtom mestu Mozzart bet Superlige.

- Partizan pratim kad god imam vremena. Napravio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ove sezone dosta slabije rezultate, ali to je već sada prošlost. Treba ostaviti prošlost da bude “opomena” da se takve stvari ne ponavljaju. Partizan je, kao i CSKA, klub koji svake godine želi trofej. Ove sezone to nije bilo dobro, nadam se da će sledeće biti bolje. 

Na klupi crno-belih sezonu je završio Igor Duljaj, a Ilić veruje u svog nekadašnjeg saigrača.

- Imam kontakt sa Duljajem. To mu je posle Teleoptika prvi samostalni posao, izuzetno je teško raditi u Partizanu, pogotovo u ovim okolnostima. Verujem u njega, on je vrhunski momak, koji je izuzetno posvećen svom poslu i stvari će krenuti nabolje što se tiče njega i što se tiče Partizana, što je najbitnije - rekao je Ilić.

Nezaobilazno je bilo pitanje povratka u Humsku.

- Nikad se ne zna šta donosi dan, a šta donosi noć, pogotovo u trenerskom poslu. Sigurno je da je Partizan moj klub, gde jednog dana vidim sebe tamo u perspektivi. Kada će to biti – stvarno ne znam. Ono o čemu sada razmišljam, to je da Partizan mora da podigne način igre, da sledeća sezone bude mnogo bolja, nego lani - završio je Ilić razgovor za Meridian sport.

Ilić je na klupi CSKA Sofije sezonu završio na drugom mestu, pa će u predstojećoj sezoni igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.