SAGA SE NASTAVLJA: Stigle nove informacije oko utakmice Partizan - Mačva! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAGA SE NASTAVLJA: Stigle nove informacije oko utakmice Partizan - Mačva! (FOTO)

Crno-beli remizirali protiv Šapčana.

Iako je prošlo sedam dana od utakmice u Humskoj, između Partizana i Mačve, koja je završena bez golova, duel 21. kola Superlige Srbije i dalje nije registrovan. Meč odigran u nehumanim fudbalskim uslovima okončan je remijem, ali srpskom vicešampionu, kao ni Šapčanima, nije upisan bod na tabeli.

Navijači Partizana ljuti, Vučelić objasnio šta se dogodilo na dodeli „Zlatne lopte FSS“

SPECIJALNI GOSTI U HUMSKOJ: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan posetili INSPEKTORI! (FOTO)

LUKAS UZEO SUPERLIGAŠA: Folker potpredsednik kluba. Sve će ODUŠEVITI njegov prvi potez (FOTO)

Kako prenosi "Žurnal", direktor Superlige Vladimir Bulatović prema propisima ima rok do 30 dana da odluči o spornom meču, posle njenog završetka okončanju. Po tome, odluka može da se čeka čak i do 14. januara, iako je do sada bilo ustaljeno da odluke o svim utakmicama budu donešene maksimalno 48 sati posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

- U slučaju da je na neku utakmicu uložena žalba, rok za registraciju produžava se do donošenja odluke po žalbi, odnosno do izvršenja te odluke. Jednom registrovana utakmica ne može biti poništena od strane direktora lige ako je odluka postala pravosnažna ili je u drugom stepenu doneta odluka koja je konačna, izuzev u postupku po članu od 67 do 71 Pravilnika o fudbalskim takmičenjima - istakao je Vladimir Bulatović.

Partizan je postavio rok FSS da se izjasni o zahtevu za sazivanje vanredne sednice i Skupštine klubova Zajednice Super i Prve lige Srbije, koji danas ističe, a kako stoji u saopštenju crno-belih, srpski vicešampion „zadržava pravo da prekine dalje učešće u Superligi Srbije i napusti Zajednicu“.

Prvi čovek Zajednice superligaša Dragomir Lazović objasnio je šta će uslediti:

- Pod jedan, imamo rok od sedam dana da se izjasnimo na žalbu nekog kluba, a ovih 48 sati je Partizan sam odredio i mi nismo dužni da ih ispoštujemo. U utorak 25. decembra održaćemo Izvršni odbor Zajednice, na kojem će biti i predstavnik Partizana, pa ćemo na tom sastanku odlučiti da li ima potrebe da se zakazuje Skupština ili ne - rekao je za "Alo" Dragomir Lazović, prvi čovek Zajednice superligaga.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tračak nade za Partizan - Hoće li se sporni meč sa Mačvom ipak igrati ponovo?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2018

U Humskoj će još neko vreme čekati na odluku o žalbi koju su podneli početkom nedelje. Direktor Super lige povukao potez koji daje nadu da bi meč sa Mačvom mogao da bude ponovljen...Saga oko prve utakmice 21. kola Super lige Srbije koju su Partizan i Mačva pre sedam dana "odigrali" u Humskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.