SADA JE I ZVANIČNO: Partizan predstavio NOVO pojačanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 14:01

SADA JE I ZVANIČNO: Partizan predstavio NOVO pojačanje!

Ugovor na četiri godine.

Najavljeno - učinjeno! Partizan je i zvanično predstavio drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna, i to verovatno sa više od sedam razlike. Kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,70. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lokomotiva.

Posle beka Marka Živkovića, novi član crno-belih postao je i talentovani ofanzivac Čukaričkog Nikola Terzić, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Humske.

Uprava Partizana je ekspresno iskoristila šansu da dovede igrača, kome se bližio kraju saradnje sa Brđanima.

Momak koji ima 20 godina je sa Čukaričkim imao ugovor do leta 2021. godine, ali nije želeo da ga produži.

Partizan je iskoristio "poklon" i angažovao krilnog fudbalera, koji je ove sezone postigao 11 golova za prvoligaša IMT.

Podsetimo, Terzić je izbio u centar pažnje igrama u dresu novobeogradskih "traktorista", gde je upisao 18 mečeva. Osam golova je postigao u debitantskoj sezoni debitanta u Prvoj ligi, dok je u Kupu Srbije tri puta tresao mrežu protiv superligaša Inđije i Radničkog iz Niša.

🆕️▪️ @Terza_10 📝⚫⚪🔥

#️⃣▪️#FKPartizan #NikolaTerzić pic.twitter.com/qOoe3bla5n

— FK Partizan (@FKPartizanBG) February 3, 2021

Novo pojačanje Partizana je u septembru prošle godine proslavio 20. rođendan, a za omladinsku selekciju Orlića je upisao pet utakmica i dva puta bio strelac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POJAČANJE PRED MEČ SA ZVEZDOM: Bivši igrač Partizana stavio paraf na ugovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021

Spremaju tim...Crvena zvezda igra na tri fronta ove sezone. U Kupu Srbije će se u četvrtfinalnom meču sastati sa beogradskim IMT-om, koji pokušava da ojača tim pred važan duel koji je na programu 10. marta...Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NIKAD STROŽIJE MERE: Olimpijski komitet predstavio RIGOROZNA pravila za sve učesnike u Tokiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021

Tako je moralo...Čelnici Međunarodnog Olimpijskog Komiteta predstavili su pravilnik o merama u borbi protiv koronavirusa...Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.