Ristovski: Cilj nam je opstanak u eliti

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Feb.2012, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristovski: Cilj nam je opstanak u eliti

Novi Pazar u prvom meču prolećnog dela sezone za rivala ima beogradski Partizan, a trener novajlija u Super ligi Ljubomir Ristovski ne želi da njegovi igrači „izgore“ protiv crno–belih, već da mirnim pristupom pokušaju da izbore povoljan rezultat.
Usredsređeni smo na celu polusezonu, a ne samo na meč sa Partizanom. Sve što smo radili tokom zimskih priprema je sa ciljem da izborimo opstanak u eliti. Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << želim da moji igrači izgore, već da mirno uđu u meč, a svaki rezultat osim poraza bio bi za nas veliki uspeh – rekao je Ristovski na konferenciji za novinare.
On je ocenio da će u subotu u Novom Pazaru, u 16. kolu Super lige Srbije, gostovati najbolja srpska ekipa.
Partizan je veliki favorit, ima najkvalitetnije igrače i sve je na strani aktuelnog šampiona. Ipak, mislim da u našoj ligi svako može svakog da dobije. Imaćemo podršku punih tribina i pružićemo maksimum, a pitanje je hoće li to biti dovoljno za pozitivan rezultat – kazao je Ristovski.
Kapiten Novog Pazara Irfan Vusljanin ocenio je da je Partizan inspiracija za svakog igrača u Srbiji.
Favoriti su, ali se ne plašimo. Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo – rekao je Vusljanin.
Novi Pazar u nastavak Super lige ulazi sa 14. pozicije i 11 osvojenih bodova, dok Partizan vodi na tabeli sa 42 boda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.