RASPAMETIO GROBARE! Turčin poručio: Partizan će sledeće godine IGRATI Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 19:42

RASPAMETIO GROBARE! Turčin poručio: Partizan će sledeće godine IGRATI Evroligu

To je Željkov dom!

Legendarni turski reprezentativac Ibrahim Kutlaj probudio je maštu navijačima Partizana o povratku u Evroligu, samo dan pošto je prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu poručio kako je teško da dva beogradska kluba dogodine budu učesnici elitnog takmičenja.

Nekadašnji bek ovih dana je gost Beograda, u koji je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi ispratio Fajnal-for Evrolige, i video se sa bivšim trenerom Željkom Obradovićem.

Kutlaj je u razgovoru za grčke medije istakao da je najtrofejniji trener Evrope uradio odličan posao na početku novog projekta u Partizanu.

- Veoma sam srećan što sam ponovo u Beogradu i što imam priliku da vidim mnogo dobrih prijatelja. Jedan od njih je i Željko Obradović, veoma ga poštujem, sa njim sam u odličnim odnosima. Željko je najbolji trener u Evropi, u to niko ne sumnja. Ove godine se vratio u Partizan, uradio je sjajan posao, ali se desilo nešto što niko nije očekivao – izgubili su od Burse – istakao je Kutlaj, pre nego što je izrazio uverenje da će crno-beli naredne sezone biti učesnici elitnog takmičenja.

- Verujem da će sledeće sezone biti u Evroligi i siguran sam da će se naći rešenje da tako i bude. Naravno da je komplikovano, ali to ništa ne znači. Evroliga je Željkov dom i mnogo bi joj značilo da on bude tu – završio je Ibrahim Kutlaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.