RADNO U HUMSKOJ: Vezista potpisuje za Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 17:26

RADNO U HUMSKOJ: Vezista potpisuje za Partizan! (FOTO)

Po ukusu Sava Miloševića.

Saša Zdjelar je protekle pokazao da je jedan od najboljih fudbalera Partizana. Trener Savo Milošević ne može da zamisli da izvede najboljih 11, a da na sredini terena nije nekadašnji vezista Olimpijakosa, Majorke i OFK Beograda.

Aktuelni ugovor mu ističe narednog juna, a zbog svega gorenavedenog  crno-beli žele da se obezbede i ponude mu novi.

Predlog je spreman, a dogovor bi mogla da poremeti samo neka eventualna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponuda iz inostranstva. Ima zaintresovanih klubova, pominjao se čak i Bordo, ali se za selidba iskomplikovala na poslednjem koraku.

Svetski prvak sa Novog Zelanda je postavio i klupski rekord po broju odigranih utakmica u jednoj sezoni. Zdjelar je odigrao 44 meča, postigao jedan pogodak, imao četiri asistencije i na terenu proveo čak 3.858 minuta.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska fudbalerka Ksenija Kovalenko.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.