Promenjen raspored Partizana u Ligi Evrope, da li je ovo još bolja varijanta?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenjen raspored Partizana u Ligi Evrope, da li je ovo još bolja varijanta?

Male, ali značajno bitne promene.

Partizan je danas dobio rivale u grupnoj fazi Ligi Evrope, a nedugo zatim izašao je i raspored utakmica u jesenjem delu takmičenja.

Ipak došlo je do promene što je potvrdio i sam klub, pa će umesto gostovanju Astani, LE otvoriti utakmicom u Beogradu protiv AZ Alkmara koji će se verovatno odigrati bez prisustva publike.

Spektakl protiv Mančester junajteda u Humskoj ostaje zakazan za 24. oktobar, kao i drugi meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa "crvenim đavolima" na Ostrvu dve nedelje kasnije.

Možda i presudna utakmica u poslednjem kolu biće odigrana u Beogradu protiv Astane što bi mogla da bude još bolja varijanta od one prethodne.

Evo konačnog rasporeda.

1. kolo (19.9): Partizan - AZ Alkmar

2. kolo (3.10): Astana - Partizan

3. kolo (24.10): Partizan - Mančester junajted

4. kolo (7.11): Mančester junajted - Partizan

5. kolo (28.11): AZ Alkmar - Partizan

6. kolo (12.12): Partizan - Astana
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

UEFA napravila promenu: Partizanova Evropa kreće u Humskoj

Izvor: B92, 30.Avg.2019

Fudbalerima Partizana blago je korigovan raspored utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope od strane UEFA...Crno-beli je trebalo da takmičenje počnu gostovanjem Astani 19. septembra, ali je UEFA probitan plan promenila...Umesto dalekog puta u Astanu, Savo Milošević i njegovi izabranici Ligu Evrope će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.