Izvor: Radio 021, 18.Sep.2019, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleter ostao bez trenera, ostavka posle poraza od Partizana

Novosadski superligaš Proleter ostao je bez šefa stručnog štaba, pošto je Milić Ćurčić podneo ostavku posle poraza od Partizana u Novom Sadu.

Slanobarci ove sezone igraju dosta loše, pogotovo ukoliko se uporedi sa startom prošle sezone, kada su debitovali u najjačem rangu domaćeg fudbala. Posle osam utakmica, Proleter je upisao samo jednu pobedu, dva remija i čak pet poraza, što ga smešta na 14. mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << na tabeli, a ima samo dva boda više od poslednjeplasirane Mačve.

Gubio je Proleter ove sezone od Radničkog, Spartaka, Čukaričkog, gradskog rivala Vojvodine i na kraju od Partizana. Poslednji poraz od Beograđana je, izgleda, bila kap koja je prelila čašu, pa je Ćurčić ponudio ostavku, a uprava ju je prihvatila.

Milić Ćurčić Proleter napušta posle tri meseca provedena na klupi novosadskog superligaša, a zajedno sa njim odlaze i pomoćnici Darko Žakula, Goran Vuković i Milenko Bjekić. Kako je rekao za "Dnevnik", Proleter po kvalitetima na svim nivoima zaslužuje mnogo bolji plasman od trenutnog.

Iz kluba nije saopšteno ko će voditi ekipu u narednom periodu.

U narednom kolu, 21. septembra, Proleter odlazi na gostovanje Mačvi, poslednjoj ekipi u šampionatu, pa će se pokazati mogu li Slanobarci ka sredini tabele ili će, ipak, tavoriti na dnu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.