Poznato, evo kada će novajlija u Partizanu na teren!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznato, evo kada će novajlija u Partizanu na teren!

Poznato i kada ćemo ga gledati na terenu.

Partizan ja završio posao oko dovođenja Džejmsa Mekadua, 27-godišnjeg košarkaša koji ima i dve titule NBA lige sa Golden Stejt Voriorsima.

Novi centar crno-belih je stigao u prestonicu Srbije i tokom petka će obaviti lekarske preglede, kako je naveo "Telegraf", a nakon toga će potpisati ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizanom.

Ono što se već sada zna jeste da Mekadu neće debitovati u meču protiv Cedevite Olimpije u subotu, već da će to uraditi u Evrokupu protiv Trenta tokom sledeće nedelje.

Nakon odlaska iz Golden Stejta igrao je u Filadelfiji, potom i Torinu i Bešiktašu pre nego što je stigao u Beograd.

U sezoni 2016/17 ovaj košarkaš je u Golden Stejtu odigrao čak 52 utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SADA JE ZVANIČNO, OGLASIO SE PARTIZAN: Mekadu je novi igrač crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020

Američki centar uspešno prošao lekarske preglede i potpisao ugovor...Džejms Mekadu i zvanično je postao igrač Partizana, pošto je klub potvrdio da je američki centar potpisao ugovor posle obavljenih lekarskih pregleda na svom zvaničnom tviter profilu...Mekadu je studirao na koledžu Severna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.