Poslednji raport iz Partizana: Čanak vodi ekipu u finalu, novi problem za crno-bele

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji raport iz Partizana: Čanak vodi ekipu u finalu, novi problem za crno-bele

Drastično desetkovani crno-beli izlaze Zvezdi na megdan u borbi za trofej u kupu

Problemi Partizana pred finale košarkaškog Kupa Radivoja Koraća sa Crvenom zvezdom se nastavljaju. Ekipu u meču za trofej u Nišu ipak neće voditi glavni trener Aleksandar Džikić koji se još nije oporavio od stomačnog virusa, pa će komandnu palicu kao i u prethodna dva meča na turniru voditi Nenad Čanak.

Takođe na spisak igrača koji je ima problema sa virusom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << došao je i centar Uroš Luković, ali će on ipak igrati protiv Zvezde. Uprkos istim zdravstvenim problemima, u timu će se naći i Mihajlo Andrić koji je tokom dana imao temperaturu.

Ranije danas, u Beograd su se vratili Vanja Marinković, Vil Hečer i Miloš Koprivica koji će obaviti preglede i na infektivnoj klinici.

Večerašnje finale Kupa Radivoja Koraća igra se u niškoj hali Čair od 21 sat uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

(FOTO: MN Press
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.