Poreska uprava prodaje hotel Partizan u Niškoj banji

Izvor: N1 televizija, 21.Feb.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poreska uprava prodaje hotel Partizan u Niškoj banji

Filijala Poreske uprave u Nišu oglasila je u postupku prinudne naplate javnih prihoda, prodaju nepokrertnosti poreskog dužnika REDWOOD iz Rume - hotel Partizan u Niškoj banji.

Zgrada ugostiteljstva na Trgu republike 11, prodaje se po početnoj ceni od oko 310 miliona dinara, a na prvom ročištu zakazanom za 28. februar, nepokretnost se ne može prodati ispod 75% utvrđene početne vrednosti.

Prodaja će >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se vršiti putem usmenog javnog nadmetanja.

Preduzeće REDWOOD je, podsetimo, u vlasništvu američkog biznismena niškog porekla, Srbe Ilića.

Za više informacija pogledajte na sajtu e-kapija.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Oglašena prodaja hotela “Partizan” u Niškoj Banji

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2018, 01:07

Hotel “Partizan” koji je u vlasništvu firme Srbe Ilića, a goste nije primio poslednjih 10 godina, prodaje Poreska uprava zbog duga za porez koji ima trenutni vlasnik. Početna cena je 310 miliona dinara, a predsednik Opštine Niška Banja Dejan Jovanović ne očekuje da će biti prodat na prvoj...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.