Poluvreme - Nova Partizanova neozbiljnost, ekspresno prokockana prednost (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Nova Partizanova neozbiljnost, ekspresno prokockana prednost (video)

Ništa novo kada je Partizan u pitanju, Rad pruža odličan otpor.

U prvom današnjem meču 20. kola Linglong Superlige Srbije, Rad i Partizan igraju nerešeno, 1:1 posle prvog poluvremena.

Posle nezanimljivih dvadesetak minuta, Partizan je počeo nešto ozbiljnije da preti. U par navrata Sejduba Suma je pravio pometnju u kaznenom prostoru Rada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali izostala je bolja saradnja sa Umarom Sadikom.

Ali, za razliku od Sume, desni bek crno-belih Aleksandar Lutovac se danas može pohvaliti mnogo boljom saradnjom sa najboljim strelcem Partizana, pogotovo u situaciji iz 33. minuta, kada je Lutovac odlično centrirao sa desne strane, a Sadik udarcem glavom poslao loptu u donji desni ugao gola golmana Markovića - 0:1.

Ali, tek što su proslavili gol, crno-beli su upali u probleme. Prvo dekoncentracija u odbrani, kada je Stojković jedva uspeo da stigne loptu i izbije je u korner, a onda posle kornera Miloševića, lopta pogađa u teme Sašu Zdjelara i završava u gornjem levom uglu Stojkovićevog gola - 1:1. Gol je ipak pripisan Rizniću, koji je bio u skoku sa Zdjelarom.

---

#fkp u epizodi: valjda ce Rad pobediti samog sebe, jer nama se stvarno ne igra ovo danas...

— KiKi (@maracooya) December 8, 2019 -

Mogli bi da promene kopačke na poluvremenu, klizaju se kao Bambi po ledu. #fkp

— Fautor adfectavit (@mortuuspiscinam) December 8, 2019 -

Sta radi ovaj, da li je normalan ovaj covjek? #Fkp #stojkovic

— StefanVasic (@StefoDeFacto) December 8, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nervozni Suma za novo vođstvo Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019

Gvinejac danas ne deluje raspoloženo, iako je jedan od najboljih na terenu u ekipi Partizana...U nekoliko navrata danas je pokazivao nervozu, posle jednog dosuđenog ofsajda zaradio je i žuti karton zbog ljutite reakcije, ali to se za sada ne odražava negativno na njegovu igru...Upravo je Sejduba...

Nastavak na Sportske.net...

Navijači Partizana se pitaju nakon pobede: "Čemu takvo ponašanje?" (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019

Imaju šta da zamere svojim ljubimcima...Partizan je danas ostvario pobedu u malom gradskom derbiju protiv Rada...U meču 20. kola Linglong Superlige Srbije bilo 3:1 za goste na Banjici, ali su "crno-beli" teškom mukom uspeli da povrate vođstvo i pobede na kraju...Vidljiva je bila nervoza izabranika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.