Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jul.2023, 04:35

Pojavio se Dijabate i saopštio loše vesti za Partizan!

Čitave pripreme Partizan čeka brzonogog Malijca Fusenija Dijabate, ali ga neće dočekati.
Nije bilo ni traga ni glasa od 27-godišnjeg fudbalera, trener crno-belih Igor Duljaj izjavio je da će ga naći, ali se tek danas Dijabate pojavio i razjasnio svoj status u Partizanu u razgovoru za „Futmerkato“.
Prekinuo sam sve odnose sa Partizanom. Osećam ogorčenost, jer smo imali principijelne dogovore kada sam došao kao slobodan igrač. Osim pitanja plata, prvobitni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << plan je bio da odigram dobru sezonu i da mogu da odem bez poteškoća. Ne poštuju se načelni dogovori, a danas preveliki iznos koji traži Partizan koči klubove koji se bore za moj potpis”, razočaran je Dijabate.
Dijabate trenutno želi samo jedno, a to je da ode iz kluba.
„Moj cilj nije da budem u sukobu sa Partizanom, koji ostaje važan klub za mene, već da pronađem dogovor koji će mi olakšati odlazak. Samo želim da budem spreman kad pređem u novu ekipu”, jasno je poručio fudbaler.
Na kraju razgovora Dijabate je istakao da je zadovoljan svojim partijama u dresu Partizana, te da je u najobljem periodu u karijeri.
„Zadovoljan sam sezonom, statistički gledano najboljom u karijeri. Bio sam konstantan. U najboljoj sam formi u karijeri i igram sa mnogo više zrelosti nego ranije

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.