Počinje odbrojavanje - Hoće li Partizan kupovati u pet do dvanaest?

Izvor: Sportske.net, 30.Jan.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje odbrojavanje - Hoće li Partizan kupovati u pet do dvanaest?

Situacija je prilično jasna, crno-beli imaju spremne alternative ukoliko neko od standardnih prvotimaca napusti Humsku do kraja sutrašnjeg dana.

Nakon završetka velikog posla oko transfera Saše Zdjerala u Humskoj je počelo odbrojavanje. Rok za registraciju igrača koji će igrati u dvomeču sa Viktorijom biće 1. februar, a treneru Đukiću je data reč da nakon toga neće ostajati bez igrača koji su mu stavljeni na raspolaganje.

To praktično znači da bi određene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << promene u Partizanu mogle da se dogode još danas i sutra iako prelazni rok traje do 11. februara, a pod "promenama" se podrazumevaju odlasci i dolasci igrača.

Upravo tim redosledom, samo u slučaju da do kraja sutrašnjeg dana neko napusti Humsku, Partizan će reagovati i angažovati adekvatnu zamenu, a sportski direktor Iliev ima na čekanju napadača i zadnjeg veznog.

Ovde se pre svega misli na eventualni odlazak Marka Jevtovića i Leandrea Tavambe jer upravo na tim pozicijama Partizan ima alternative koje bi mogao da angažuje istog momenta.

Nema potrebe podsećati na to da za Jevtovića postoji interesovanje sa istoka Evrope ali i iz Italije, a Leandre Tavamba je procenjen na 2,5 miliona evra i ponude su dobrodošle sa bilo koje strane sveta.

Juče je obelodanjeno da je Partizanova meta Alesandru Kretu iz Olimpije i reklo bi se da je zadnji vezista u priči sve dok se ne bude poznato šta će biti sa Markom Jevtovićem.

Ime napadača kojeg Ivica Iliev ima u "tefteru" kao zamenu za Leandrea Tavambu još uvek nije otkriveno, a po svoj prilici i neće biti jer je Kamerunac mnogo bliži ostanku u Humskoj nego odlasku.

Partizan je u dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka angažovao levog bega Slobodana Uroševića (Napredak), ofanzivnog vezistu Đorđa Ivanovića (Spartak ŽK), veznog igrača Jurija Vakulka (Dnjepar) i zadnjeg veznog Sašu Zdjelara (Olimpijakos).

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.