Počeli pregovori - Može li Partizan dobro da prođe, ili će biti daj šta daš?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli pregovori - Može li Partizan dobro da prođe, ili će biti ''daj šta daš''?

Neće biti lako, bar kako sada stoje stvari.

Partizan u tekućem prelaznom roku još nije prodao nijednog igrača, iako ima i spektakularnih najava o potencijalno velikim zaradama, ali se još čeka na realizaciju.

U iščekivanju velikih izlaznih transfera, klub iz Humske radi na realizaciji još jednog važnog posla, čiji se rasplet čeka više od dve godine.

U pitanju je ''slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gogua'', dobro poznat ovdašnjoj javnosti, s obzirom da je igrač od koga se pre tri i po godine mnogo očekivalo u Partizanu, bukvalno pobegao iz Humske u jesen 2016, posle nesportskog života koji je vodio i privođenja u alkoholisanom stanju.

To je tada iskoristila letonska Riga koja ga je, mimo propisa angažovala, zbog čega je Partizan pokrenuo proces na sudu, tražeći adekvatno obeštećenje od 600.000 evra.

Crno-beli su prvi spor dobili, usledila je žalba Letonaca, ali je izvesno da nemaju gotovo nikakve šanse da izbegnu plaćanje, već da samo sebi nametnu i dodatne troškove.

Toga su, očigledno, i sami svesni, pa su, kako prenosi ''Telegraf'', doputovali u Beograd, gde su počeli pregovore sa čelnicima Partizana oko modela isplate pomenute sume.

Navodno, u Rigi predlažu isplatu 450.000 evra, a dodatnih 150.000 bi platili posle eventualnog angažovanja nekog od igrača Partizana.

Međutim, problem je što po svemu sudeći Letonci teško mogu da isplate i tih 450.000, pa je veliko pitanje šta će na kraju da ispadne iz svega ovoga i da li će ovi pregovori doneti nekakav rezultat.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.