Pitajte administraciju Arsenala, gostuju Partizanu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitajte administraciju Arsenala, gostuju Partizanu! (foto)

Odgovor koji su dali je baš interesantan našim čitaocima.

Navijač se samo raspitivao za karte protiv Crvene zvezde, a odgovor iz Arsenala će vas sve nasmejati.

"Molim vas da imate u vidu da je za utakmicu sa Partizanom iz Beograda rezervisano mesto samo za članove kluba koji su obnovili članstvo ili se upisali u članstvo pre 25. avgusta 2017. godine", pisalo mu je u odgovoru.

Zanimljiva situacija, izgleda da oni koji odgovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na mejlove ne znaju sa kim igra Arsenal u četvrtak.

Pogledajte i dokaz u nastavku...

Excellent reply from @Arsenal to my friend requiring about tickets for Red Star Belgrade...that's RED STAR Belgrade... pic.twitter.com/lLkE7kx7Ci

— Charles Ducksbury (@cducksbury) October 17, 2017
Pogledaj vesti o: Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GRUBA GREŠKA, NOVA PROVOKACIJA ILI TEŠKA NEZAINTERESOVANOST: Arsenalovi službenici napravili veliki previd na račun Zvezde i Partizana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2017

Jedan navijač Arsenala pokušao je da se raspita kako da dođe do karata za gostovanje Crvenoj zvezdi, a odgovor koji je dobio je, u najmanju ruku, interesantan.. – Molim vas da imate u vidu da je za utakmicu sa Partizanom iz Beograda rezervisano mesto samo za članove kluba koji su obnovili članstvo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.