Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 08:36

Partizanu ponuđena šestorica fudbalera Juventusa

Ostaje da se vidi hoće li crno-beli i prihvatiti

Boje iste, a uskoro možda i još čvršća veza Partizana i Juventusa. Kako pišu Večernje novosti, čiji glavni i odgovorni urednik Milorad Vučelić obavlja i funkciju predsednika beogradskih crno-belih, Partizan bi ovog leta mogao da dobije čak šestoricu fudbalera torinske Stare dame. Istina, njenog mladog tima, koji se takmiči u Primaveri.

Kako navode Novosti, to je predlog glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Juventusovog skauta za Balkan, koji je ovih dana posetio klub iz Humske i navodno uvideo da bi Partizan mogao da bude idealna sredina za razigravanje Juventusovih junoša.

Odmah je Partizanovom stručnom štabu uručio snimke i biografije šestorice ponuđenih igrača, pa sada ostaje da se vidi da li će crno-beli za nekog zaista i biti zainteresovani.

S obzirom da je Partizan neočekivano ostao bez zarade od prodaje Takuma Asana – možda će nekad i dobiti pare od tužbe, ali to neće biti ovog leta – moraće u Humskoj da se dovijaju ne bi li sastavili kvalitetan sastav za narednu sezonu. Juventusova računica je jasna. Mladi igrači bi se razvijali u klubu koji je samo u poslednjih nekoliko sezona lansirao Filipa Stevanovića (Mančester Siti), Strahinju Pavlovića (Monako), pa tandem Fjorentine Dušana Vlahovića, Nikolu Milenkovića...

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.