Partizanu pare s Kosova? To je naučna fantastika

Izvor: Mondo, 22.Sep.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partizanu pare s Kosova? To je naučna fantastika"

Prvi čovek JSD Milorad Vučelić Partizan šokiran izjavom Nebojše Čovića o tome da su crno-beli dobijali novac s Kosova. "On je bio koordinator za Kosovo, pa bi trebalo da zna na koji je način i ko davao pare za Partizan", poručuje on

Foto: MN Press

Predsednik Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nebojša Čović podigao je veliku prašinu u javnosti kada je u ponedeljak izjavio da su ogromne pare sa Kosova otišle u Partizan.

Bivši trener crno-belih košarkaša Duško Vujošević oštro je demantovao te navode, a predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić istakao je da je to "čista fantazija".

"Zaista ne znam odakle Čoviću ta informacija. Apsolutno ne mogu da povežem te stvari i kako je Partizanu stizao novac sa Kosova. Prvi put to čujem. Neka nam gospodin Čović kaže konkretno, jer ovako sve izgleda kao naučna fantastika.Verujte mi baš sam bio zbunjen kada sam čuo tu informaciju", izjavio je za "Kurir" Vučelić.

Čelnik JSD Partizan očekuje da Čović iznese detalje o tim saznanjima.

"Neka kaže ko, kako, odakle, gde i u kom periodu se to dešavalo. On je bio koordinator za Kosovo, pa bi trebalo da zna na koji je način i ko davao pare za Partizan. Ovako, iznositi paušalne podatke, bez dokaza, priznaćete, nije ozbiljno. Stvarno ne znam koji je njegov motiv da tako nešto izjavi", dodao je Vučelić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NASTAVLJA SE RAT SAOPŠTENJIMA: Partizanov duhovit odgovor Čoviću

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2016

Nije bilo potrebno mnogo vremena crno-belima da odgovore Nebojši Čoviću na optužbe da je novac sa Kosova i Metohije završio u taboru crno-belih.. Predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić, ujedno i kandidat za predsednika FK Partizan, rekao je da ne zna odakle Čoviću ta informacija:. – Zaista...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.