Partizanu izmiče levi bek, hoće li ugrabiti bar desnog?

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu izmiče levi bek, hoće li ugrabiti bar desnog?

Namera sportskog sektora bila je da se angažuju pojačanja na bekovskim pozicijama zbog čega crno-beli kreću u ofanzivu na jednu od prioritetnih meta.

Vicešampion Srbije promovisaće danas prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, pošto je u ponedeljak dogovoren dolazak Muse Ndžijea iz norveškog Stabeka.

Crno-beli će na taj način započeti proces jačanja ekipe pred prolećni deo sezone, a u tu svrhu krenuće se u ofanzivu na fudbalera koji se već neko vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nalazi u fokusu kluba iz Humske.

Partizan će ovih dana pokušati da realizuje transfer desnog beka Bordoa Milana Gajića (22) i tako značajno pojača konkurenciju u zadnjoj liniji.

Član generacije koja je osvojila Mundijalito na Novom Zelandu uskoro puni 23 godine ali i dalje ne može da se pohvali izgrađenom karijerom.

U tekućoj sezoni Milan Gajić ne može da računa na veću minutažu u Bordou, upisao je samo dva nastupa, pa je to jedan od aduta Partizana u borbi za potpis mladog Pančevca.

Pošto je za Bordo vezan ugovorom do leta 2020. godine, za očekivati je da Partizan ove zime pokuša sa opcijom šestomesečne pozajmice.

Partizan u datom momentu ima u timu trojicu desnih bekova, premda je Nemanja R. Miletić angažovan kao pojačanje na štoperskoj poziciji. Miroslav Vulićević priliku da igra dobija sve ređe, Gabrijela Enakea su mnogi otpisali posle angažovanja još jednog stranca, a mladi Luka Cucin poslat je na kaljenje u Spartak.

Ne treba zaboraviti da je Partizan ove zime nameravao da se pojača i na levom beku, ali je sve izvesnije da se prva meta Ivan Obradović neće vratiti u Humsku. Iz priče je ispao i Rajko Brežančić, ali se zato sve češće šuška o mogućem povratku Miroslava Bogosavca.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.