Partizanovi propali transferi - Kako igraju ove sezone?

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanovi "propali" transferi - Kako igraju ove sezone?

Partizan je do 31. avgusta mogao da dovede nekoliko fudbalera koji bi mu pomogli možda čak i da uđe u Ligu šampiona, tako da bi se sada druga pesma pevala. Ili možda ne?

Partizan je bio pred angažovanjem nekoliko fudbalera koji imaju izgrađeno ime u evropskom fudbalu ili su imali u prošlosti zapažene partije.

Prema mišljenju većine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ljubitelja fudbala Partizan je odradio veoma slab prelazni rok, to je jedini razlog zašto tim nije ušao u Ligu šampiona i zašto sada tavori na sredini tabele u domaćem prvenstvu i nema priliku da pretekne Crvenu zvezdu do samog kraja ove sezone.

Spomenućemo samo nekoliko imena koja su dolazila u vezu sa Partizanom poslednjih dana prelaznog roka.

Marko Lomić je sve dogovorio sa upravom Partizana, ali je Mordovija bila problem. Sada nije odigrao niti jednu utakmicu u tom timu, izgleda da je došlo do svađe na relaciji igrač - Uprava.

Medo Kamara se pominjao kao pojačanje na poziciji zadnjeg veznog. Ipak, ovaj fudbaler je ostao u Boltonu, ni ovaj igrač nije zabeležio niti jedan nastup do sada u prvenstvu.

Mirko Ivanić je trebalo da bude najveće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, ali je on istakao više puta da je veran Vojvodini. Suma koju su nudili iz Partizana bila je mala za Vošu i njenu Upravu, tako da su ponude odbijane poslednjeg dana.

Ovaj fudbaler je imao i svađu sa Upravom Vojvodine, ali je izgleda Nenad Lalatović sve izgladio, Ivanić se vratio na teren i ponovo predvodi Lale.

Marko Dević bi svakako bio jedno od najvećih pojačanja za Partizan u poslednjih nekoliko godina kada je reč o tom klubu da je prihvatio da dođe u Humsku.

Sada ovaj igrač igra sasvim solidno u Rubinu, koristi priliku kada je dobije, postigao je 4 gola u prvenstvu Rusije, čak dva poslednjeg vikenda. Dao je i gol Liverpulu u Ligi Evrope.

Miloš Krasić je bio takođe povezivan sa klubom iz Humske, ali bi on očigledno bio promašaj pošto igra u jako lošoj formi.

Sada je prihvatio ponudu Lehje iz Gdanjska, odigrao je svega 271 minut, nije postigao niti jedan gol.

Slobodan Rajković je odbio Partizan i prešao je u Darmštat, novog Bundesligaša. Ipak, tamo ne dobija priliku, igrao je samo 4 minuta do sada.

Sumirali smo njihov učinak, da li je Uprava Partizana pogrešila za nekog od pomenutih?
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.