Partizanov rival sve jači, Budivelnik doveo Amerikanca Majnarda

Izvor: Blic, 25.Jul.2013, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov rival sve jači, Budivelnik doveo Amerikanca Majnarda

Američki košarkaš Riki Majnard potpisao je jednogodišnji ugovor sa Budivelnikom iz Kijeva, sa kojim će Partizan igrati u grupi A Evrolige.

Prošle sezone, 30-godišnji Majnard igrao je za turski Bešiktaš u čijem dresu je prosečno beležio 11,5 poena i 4,3 skoka po utakmici.

Majnard je u dosadašnjoj karijeri već nastupao u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ukrajini za ekipu Azovmaša.

Amerikanac je još igrao za italijanske ekipe Monferato, Bjelu, Redjo Emiliju, Montegranaro, Romu i Virtus iz Bolonje, kao i za ruske timove Uniks i Himki.

Pored Budivelnika i Partizana, ove sezone u evroligaškoj A grupi igraće još moskovski CSKA, Barselona, sve jači Fenerbahče predvođen Željkom Obradovićem i Nanter.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Partizanov rival sve jači, Budivelnik doveo Amerikanca Majnarda

Izvor: Dzungla.org, 25.Jul.2013

Američki košarkaš Riki Majnard potpisao je jednogodišnji ugovor sa Budivelnikom iz Kijeva, sa kojim će Partizan igrati u grupi A Evrolige.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.