Partizanov poslednji nalet: Potpisali Mihajlović i Stevanović!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2015, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov poslednji nalet: Potpisali Mihajlović i Stevanović!

Buran finiš letnje pijace u Humskoj 1

Kako je počelo – tako se i završilo. Potpisima. Poslednji dan prelaznog roka u Partizanu, koji je overom jednogodišnje saradnje u vidu pozajmice otvorio Nikola Leković završio se angažmanom još dvojice fudbalera. Ovoga puta u veznom redu. Crno-beli su sat vremena pre ponoći uspeli da postignu dogovore sa Alenom Stevanovićem (24) iz Torina i Nemanjom Mihajlovićem (19) iz Rada i oni će bukvalno u poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trenucima prelaznog roka preći u tabor srpskog prvaka s tim da će ovaj drugi postati član filijale Teleoptika, iako je svojevremeno Sent Etjen za uzsluge krilnog veziste Rada nudio čak 1.200.000 evra.

Građevinari su odbili i Francuze, isprva i crno-bele, ali su u finišu prelaznog roka popustili, kako bi bar nešto zaradli, jer talentovanom krilnom vezisti u januru ističe ugovor. Teleoptik se pojavio kao rešenje, pa je Mihajlović potpisao ugovor na četiri godine sa srpskoligašem?!

Dogovor sa Stevanovićem zaključen je posle saznanja da je Vojvodina odbila ponudu za Mirka Ivanića, pa su se rukovodioci crno-belih dali u potragu za igračem sličnih karakteristika. Imali su na stolu ponudu za Medu Kamaru, ali kako on igra defanzivnije, odlučili su se za drugog fudbalera koji im je ponuđen – Alena Stevanovića. Reč je o nekadašnjem reprezentativcu Srbije, koji je u selektorskoj eri Siniše Mihajlovića odigrao tri meča za državni tim, a u biografiji mu stoji da je bio prvak Italije sa Interom (mada nije imao minutažu kod Žozea Murinja), ali i da ga Torino od 2010. neprestano šalje na pozajmice. Poslednja destinacija mu je bila Specija, a u Humsku stiže već sutra na potpisivanje trogodišnjeg ugovora

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.