Partizanov minimalac, Zemunci imaju za čim da žale (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov ''minimalac'', Zemunci imaju za čim da žale (video)

Partizan opet neefikasan na domaćoj sceni, ali je ipak došao do tri vredna boda.

Fudbaleri Partizana upisali su danas drugu pobedu ove sezone u Superligi, pošto su kao gosti savladali ekipu Zemuna u četvrtom kolu šampionata rezultatom 1:0.

Kako smo i navikli u Superligi, Partizan je od početka imao inicijativu, Zemunci su pokušavali iz kontri i polukontri da učine nešto više u napadu.

Ali, domaćin danas uopšte nije bio bezopasan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogotovo se to odnosi na Miljana Vukadinovića, koji je već u 10. minutu stavio golmana Partizana Vladimira Stojkovića na ozbiljna iskušenja. Odlično je šutirao iskosa sa leve strane, gađao suprotni ugao, ali je Stojković uspeo da tu loptu izbije u korner.

Odmah zatim novi pokušaj Vukadinovića, ovog puta sa nekih 17 metara iskosa sa desne strane, ali nije bio dovoljno precizan.

Partizan opet nije uspevao da terensku inicijativu pretvori i u stvaranje većeg broja prilika za golove, a do vodećeg, ispostavilo se i pobedonosnog gola, stigao je individualnom akcijom Danila Pantića.

Igrao se 20. minut meča, Pantić je sa leve strane krenuo ka ivici kaznenog prostora, prevario svog čuvara, a onda uputio precizan udarac u donji desni ugao gola golmana Marka Miloševića - 0:1.

Do kraja poluvremena crno-beli su imali još par pokušaja sa distance, ne toliko opasnih, kao i šut Uroševića glavom posle centaršuta Enakea.

Na drugoj strani je i dalje pretio raspoloženi Vukadinović, koji je u finišu prvog dela igre iznudio slobodan udarac na ivici kaznenog prostora, Suma ga je oborio i zaradio žuti karton, ali domaći nisu uspeli da iz slobodnog udarca ozbiljnije ugroze gol Stojkovića.

U poluvremenu, trener Partizana Zoran Mirković ostavio je u svlačionici neubedljivog Sejdubu Sumu, a na teren je poslao novajliju Gorana Zakarića.

Ipak, crno-beli su bili manje-više zadovoljni minimalnim vođstvom, pa nisu previše ni forsirali, imajući u vidu veliku vrućinu, ali i činjenicu da ih za četiri dana očekuje revanš meč sa Nordsjelandom u trećem, kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

U 70. minutu odlična prilika za Zemun, posle akcije Kukuličića, ali je Stojković za trenutak bio brži od Miljana Vukadinovića koji je pokušao sa pet metara da tu loptu prosledi u mrežu.

Tri minuta kasnije, Goran Zakarić odlično šutira sa oko 17 metara, iskosa sa desne strane, ali golman Zemuna Marko Milošević krajnjim naporom izbacuje loptu u korner.

Nova opasnost po gol Partizana viđena je u 76. minutu, bio je to još jedan prodor Kukuličića po desnoj strani, oštar centaršut u peterac, gde je Savić promašio looptu, a Miletić uspeo da otkloni opasnost.

Tek što je ušao u igru, Zemunov rezervista Murajama u 79. minutu probija po desnoj strani, na ulasku u kazneni prostor Smiljanić ga je zaustavio i sudija Grujić je pokazao da je to slobodan udarac za Zemun. Odlično ga je izveo Bašanović, golman Stojković je boksovao loptu i propala je još jedna prilika za Zemunce.

Poslednju priliku za Partizan kreirao je Urošević, koji je u 80. minutu odlično centrirao sa leve strane, ali Ožegović je zamalo zakasnio na tu loptu koja je išla na drugu stativu.

ZEMUN: Milošević, Stanimirović, Cvetković, Vukadinović, Romanovski (od 56. Savić), Bašanović, Azemović, Luković, Stojković (od 78. Murajama), Đalović (od 64. Tošeski), Kukuličić.





PARTIZAN: Stojković, Enake, N. R. Miletić, Marković, Urošević, Smiljanić, Pantić (od 83. Zdjelar), Suma (od 46. Zakarić), Đerlek, Nikolić (od 64. Janković), Ožegović.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nova pobeda Partizana, crno-beli osvojili Zemun

Izvor: RTS, 12.Avg.2018

Fudbaleri Partizana savladali su u gostima ekipu Zemuna minimalnim rezultatom (1:0) u utakmici 4. kola Superlige Srbije. . Posle odličnog debija na klupi Partizana u evropskim takmičenjima, Zoran Mirković je debitovao pobedom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.