Partizanov junak se oglasio nakon Rada, otkrio šta je njegova ekipa pokazala!

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanov junak se oglasio nakon Rada, otkrio šta je njegova ekipa pokazala!

Rikardo Gomeš najzadovoljniji nakon meča na Banjici.

Junak pobede Partizana nad Radom, fudbaler Rikardo Gomeš rekao je večeras da ga raduju postignuti golovi, kao i da mu golovi još više znače kada ekipa osvaja bodove.





"Srećni smo što smo odneli tri boda, a potom i što sam se dva puta upisao u listu strelaca. Možda smo mogli i više, bilo je šanse i za moj het-trik, ali ne žalimo se ni sa ovim, važna je pobeda" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , rekao je Gomeš posle utakmice.

Partizan je večeras na Banjici sa 3:0 pobedio Rad u 20. kolu Super lige, a Gomeš je bio dvostruki strelac.

"Već sam rekao da su mi golovi još veća satisfakcija kada moj tim pobeđuje i zato srećni završavamo ovu utakmicu. Ostaje nam još jedna utakmica kod kuće i nadamo se da ćemo ponoviti ovakvu igru i opet obradovati navijače", rekao je on.

Gomeš je dodao da je ekipa još jednom pokazala da ima dobru odbranu.



"Zadržali smo nulu pozadi i još jednom pokazali da imamo odličnu odbranu. Zahvaljujem se svim saigračima"
, rekao je Gomeš.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari", zapamtite ovo ime, on je vaš novi biser!

Izvor: Sportske.net, 10.Dec.2018, 11:00

Nova mlada nada Partizana, Bata će mu pružiti šansu do kraja sezone...Mladi fudbaler Filip Stevanović rekao je danas za klupski sajt da je sanjao da zaigra u prvom timu Partizana, kao i da ne može da opiše emocije povodom debija u crno-belom dresu..."Ne mogu opisati svoju sreću zbog debija u prvom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.