Partizan želi 18. recku, Rad dolazi po bodove (19, SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan želi 18. recku, Rad dolazi po bodove (19, SASTAVI)

Partizan protiv Rada želi da udari 18. prvenstvenu recku, a trener crno–belih Vladimir Vermezović, uoči duela sa timom iz Crnotravske, odiše optimizmom.
(FOTO: N. Negovanović)
Šampionski ritam se vratio u Humsku?
Igrači na treninzima deluju jako, ali evidentno je da nisu navikli da igraju neizvesne završnice. Smatram, ipak, da je pobeda u Ivanjici bila prekretnica i da će nam sada, posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na psihološkom planu, biti znatno lakše.
Neće biti lako protiv Građevinara, zimus su promenili tim, ali i dalje, mladalački i agresivno, vezu po terenu?
Očekuje nas jako teška utakmica. Rad je mlada ekipa, u naletu, bez kompleksa, dobro vođena. Biće to poslastica za ljubitelje fudbala.
Nikolić: Po bodove!
Na krilima uspešnih rezultata na svom terenu, Rad odlazi na megdan Partizanu. Pored raspoloženja, ne manjka ni ambicija. Trener Marko Nikolić istakao je da njegov tim ne želi ulogu statiste u Humskoj:
Nećemo igrati da bismo ostavili dobar utisak, već da osvojimo bodove! Partizan je favorit, ima sigurno najbolji tim u zemlji. Odličan spoj iskustva i mladosti, ekipa predvođena Stojkovićem, Ilićem, Ivanovim, sa mlađom gardom i našim doskorašnjim igračima Lukom i Kojićem, zaslužuje respekt. Nema tajni, odlično se poznajemo. Očekujem odličan meč.

Semafor 23. kola Super lige:
16,00: Hajduk – Vojvodina
16,00: OFK Beograd – Novi Pazar
16,00: Donji Srem – Radnički 1923
19,00: Partizan – Rad
Nedelja:
16,00: Sloboda Point – Javor
16,00: BSK – Crvena zvezda
16,00: Jagodina – Radnički (N)
16,00: Spartak ZV – Smederevo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.