Partizan već na korak od plasmana u Top 16, koji su sledeći koraci?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan već na korak od plasmana u Top 16, koji su sledeći koraci?

Već u prva tri kola Evrokupa, crno-beli su obavili ogroman deo pola u prvoj fazi takmičenja.

Košarkaši Partizana odlično su započeli novu sezonu Evrokupa, u skladu sa svojim ovosezonskim ambicijama, a to je ulazak u samu završnicu, pa i osvajanje ovog takmičenja.

Tim Andree Trinkijerija je u prva tri kola ostvario dve pobede u gostima (Venecija, Ritas) i jednu kod kuće (Tofaš) i nalazi se na vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tabele, kao jedina neporažena ekipa u grupi.

Ako uporedimo ovaj sa prošlogodišnjim učinkom crno-belih, možda im je još samo jedna pobeda dovoljna za plasman u Top 16 fazu takmičenja, s obzirom da su prošle sezone među 16 najboljih ušli sa skorom od 4 pobede i 6 poraza, i to kao trećeplasirani u grupi.

Naravno, posle ovakvog starta, crno-beli do kraja prve faze žele mnogo bolji učinak i bolju poziciju uoči Top 16 faze, jer od plasmana u ovoj grupi zavisi i to koliko će teška biti Partizanova grupa u Top 16.

Ako do kraja prve faze zadrže prvo mesto u grupi, košarkaši Partizana će za rivale u Top 16 imati drugoplasiranog iz grupe C (trenutno Huventud), trećeplasiranog iz grupe D (trenutno Trento) i četvrtoplasiranog iz grupe A (trenutno Promiteas).

U sledećem kolu Evrokupa, Partizan dočekuje Lokomotivu Kubanj i ako crno-beli dobiju i ovaj meč, onda se već ozbiljno može razmišljati da Trinkijerijev tim kao prvoplasirani iz grupe ode u Top 16.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

CRNO BELI REĐAJU POBEDE U EVROKUPU: Partizan zreo za Evroligu!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2019, 00:58

Korak po korak: Četa Andree Trinkijerija napravila veliki posao pobedom nad Ritasom u Litvaniji, pa posle tri kola drži prvo mesto s maksimalnim učinkom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.